Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A hatodik elem megnyit egy európai hivatal, beszélünk az új értékesítési igazgató

A hatodik elem anyagok technológia egy Chengzhou, Kína kiindulópontul szolgáló társaság, hogy fejleszt és gyárt a grafén és a grafén oxid anyagok. A vállalat nemrégiben kinyitott egy értékesítési iroda, Európában, és Bernhard Münzing értékesítési igazgatóként megbízott.

Bernhard volt fajta elég, hogy részt vegyenek egy interjúban a grafén-info. Bernhard, a hangsúly a kémia, aki különböző beosztásokban értékesítési ipari mérnök, anyagok kezelése, a nagy marketing és teendő fejlődés, valamint a közepes méretű vegyipari vállalatok.

Kérdés: megértjük, hogy a hatodik elem (T6E) jelenleg termel a grafén pelyhek és a grafén-oxid, a 100 tonna/év növény Chengzhou. Amit kijavít? Meg tudod mondani nekünk semmit a jelenlegi üzeme illetően?

Van egy aktuális termelés, beleértve a kísérleti berendezések 110 t / a grafén oxid rendre 55 t / a grafén Changzhou üzemünkben. Az üzem a legmodernebb, és nagymértékben automatizált.

K: milyen anyagokat kínál T6E csinálni? Mik azok a célalkalmazások?

A hatodik elem (Changzhou) anyagok technológia kínál különböző fokozatok grafén-oxid, beleértve víz alapú felfüggesztése, valamint a különböző minőségű grafén kifejezetten a különböző alkalmazások. Grafén felfüggesztések is rendelkezésre állnak. Jelenleg arra összpontosítunk bevonatok, polimerek (műanyagok, kompozitok, rost), gumi és akkumulátorok.

K: vannak olyan kereskedelmi termelők/mateirals, hogy használja a grafén rendszernek, hogy ossza meg velünk?

Mi a kínálat kereskedelmi mennyiségben bevonat, kompozit és rost cégek

K: T6E is dolgozik a második gyár, és ez lesz a kapacitás vagy 250 t / a menj vagy 125 t / a grafén pehely. Akármi korszerűsít-ra az új üzemet?

Mi jelenleg felszerel a második gépsor, amely elvezet a teljes kapacitás 250 t / a grafén oxid illetve 125 t / a grafén. A vonal, csak arról szól, hogy jönnek a patak.

K: T6E célja, hogy többnyire anyagi szolgáltató, és nem a grafén alkalmazás fejlesztő. A legtöbb elemző úgy gondolja, hogy a grafén anyagok piaca továbbra is kicsi az elkövetkező években. Mi az a T6E barátait véleménye, hogy? Ez egy életképes üzleti, csak az, hogy olyan anyagokat?

A hatodik elem (Changzhou) anyagok technológia iránti grafén kínál e bizalmas know-how a(z) titoktartási megállapodások alapján alakul ki. A(z) végül vásárolni grafén anyagainkat, és használja a termékeiket. Meggyőződésünk, hogy ez fokozza a grafén piacra kerülését, mint egy csomó ügyfelek is részt vehetnek. Különleges esetekben van fejlesztési szerződéseket a kiválasztott ügyfelek.

K: December 2015-ben T6E indított egy új grafén-cink korróziógátló alapozó. Elérhető a primer kereskedelmi forgalomban? T6E tovább fogja fejleszteni az ilyen anyagok, vagy a hangsúly továbbra is a basic, grafén alapanyag ellátás?

A technológia volt fejlesztette ki és szabadalmaztatta a hatodik elem (Changzhou) anyagtechnológia. Jelenleg egy engedélyes, amely használja ezt a technológiát, és kínál a primer, hogy a piacon. Mint már említettük, tovább fogják alakítani, alkalmazások és a know-how-t, valamint a megfelelő grafén típus kínál az ügyfeleknek.

K: T6E segíti a vállalkozások fejlesztése grafén fokozott akkumulátorok. Akármi korszerűsít-ra ezeket a termékeket? Mikor várhatunk, hogy ezeket az elemeket a piacon? Mi az Ön véleménye a legújabb grafén akkumulátor közleményei Kínaa?

A hatodik elem (Changzhou) anyagok technológia birtokol prototípusok grafén anyag az akkumulátorok, jelenleg tesztelte a különböző ügyfelek. Arra számítunk, hogy ezen ügyfelek indít a termékek 2017. Miután Kínában termelő ipar világszerte erős K + F tevékenység legnagyobb akkumulátor közlemények, nem meglepetés számunkra. Ezek komoly.

K: T6E nemrégiben indított európai hivatal. Mit tudsz mondani nekünk ezt a tevékenységet? Mi a(z) globális grafén eléréséhez T6E barátait tervezik?

A vegyipar, az EMEA régióban is élen jár az új fejlesztések, az anyagok és a tudományos élet egy csomó rejtett világbajnokok. Hatodik elem európai hivatalának feladata, üzleti kapcsolat és értékesítés ezek a Bajnokok. Az Európai Hivatal, az első lépés a létrehozása egy világméretű értékesítési és forgalmazási hálózat a következő évben.

Köszönjük, hogy Bernhard, jó szerencse-hoz mindkettő Ön és én-a hatodik elem!


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.