Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Grafén is gyakorlati termékek két csoportra oszthatók.

Először is, a grafén anyagi profil

Most a világ nem grafén világos meghatározását. 2004-es brit University of Manchester tudósok Andrej Heim és Constantine Norfolkov talált egyrétegű grafén. Ők nyerte a 2010-es Nobel-díjat, a fizika a grafén anyagok kiváló kutatási munkájukról. Ezért a kezdeti grafén csak utal egyetlen réteg szénatomokból az egyetlen szerkezet, az új anyag, csak egy szén atom vastagsága a kétdimenziós anyag. Azonban nyomon követési vizsgálatok azt mutatják, hogy, a kettő és három, elektromos természetből és akár tíz réteget szénatomok is a saját különleges fizikai tulajdonságai, a jelenlegi vastagsága 10 réteg szénatomok belül a lapra grafit anyag a grafén az érvet fokozatosan elismert akadémikusok meghatározása. A nemrégiben létrehozott Kína Metalsene uniós szabványosítási Bizottság megállapította, hogy 10 réteg szénatomok az anyag vastagsága a grafén tartomány tartozik.

A grafén az egy mágikus anyag, mindaddig, amíg a összeadás-ból egy kicsit a más anyagok hatása lehet egy varázslatos, méltó az anyagi ágazat "szuper lényeges." Nem csak a grafén "legvékonyabb, legerősebb", a termikus karmester, mint-a ' jobb, mint bármely más anyagok termikus hatás. Segítségével grafén, lehet a tudósok egy sor, az új anyagok, a különleges tulajdonságokkal rendelkező. Mert az nagyon alacsony ellenállás elektron migráció rendkívül gyors, várhatóan használni, hogy dolgozzon ki a vékonyabb, gyorsabb vezetőképes zseton, szilícium helyett. Mivel a grafén lényegében egy átlátszó, jó vezető, egyben alkalmas arra, hogy átlátható érintőképernyők, könnyű lemezek és még napelemek. Super kondenzátorok és a chips, a világ középpontjában a grafén mező vizsgálata, hanem a jövőben a betetőzése a forradalmi folyamatban grafén. A grafén kell olyan folyamat, amely kiterjed az alacsony vég-ból magas vég. Alsókategóriás alkalmazások vezetőképesség grafén felhasználásának növekedése az elmúlt két-három évben, és a fotovoltaikus cellák, és cserélje ki a szilikon chip forgácskeresztmetszet, még hosszú időt vesz igénybe. "

Másodszor, a grafén készült

A grafén gyakorlati termékek két csoportba sorolhatók: grafén film és a grafén por. Sokféleképpen előkészítése a laboratóriumban a grafén (lásd az alábbi ábrát). Azonban a módja a tömegtermelés grafén, főleg két fajta: egyike a használatát a kémiai gőzfázisú nő egy rétegben a fém felületén ára nagyon magas, nagy részén grafén filmanyag; egy a fizikai vagy kémiai természetes grafit módszer a zúzás, a grafén por kialakulását. A grafén por néz ki, mint egy nagyon finom fekete por. Hazai grafén por és a grafén film kapacitás tömeg termelés van ellátva, van várt-hoz egy sor ipari alkalmazások grafén lesz nagyszabású zsemlye ki. A high-tech anyag, a grafén por termelési folyamat, a kutatás és a fejlesztés, a technológia és a berendezések nagyon fontosak, a termelés, a munkaerő-költségek nagyon kicsik. Az éves termelési kapacitása grafén por üzleti 50 tonna, a gyártási folyamat csak néhány munkavállalók csak.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.