Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Az új módszer ébresztheti a grafén szupravezetést

Egy nemzetközi csapat nemrég közzétett egy új jelentést a "grafológia" szupravezetőjének "felébresztésére", és ha a technológia érett, akkor nagymértékben kiterjeszti az anyag alkalmazási körét, egy nemzetközi csapatot, amelyet a közelmúltban megjelentek a brit Natural folyóirat tudományos folyóiratban. A

A grafén egy kétdimenziós anyag, amely egy grafitos anyagból van elkülönítve, és csak egy réteg szénatomokból áll. Vékony, kemény, vezetőképes, hővezető képességgel és egyéb tulajdonságokkal rendelkezik, az ágazat nagy reményeket érez az új generációs anyagok iránt. A tudósok mindig azt hitték, hogy ez az anyag szupravezető lehet, de nem találta meg a módját annak megerősítésére.

Az angliai University of Cambridge kutatói és a grafén más intézményei és a kísérletben "praseodymium cerium réz-oxid" szupravezető anyag sikeresen "felébreszti" a grafén "alvó" szupravezetést. A kísérletek azt mutatják, hogy a zománc szupravezetést mutatott kívülről, a "praseodímium cérium-oxid" szerepe csak mint segédanyag a grafén sajátságos szupravezető képességének stimulálására.

A szupravezetés arra a jelenségre utal, hogy bizonyos anyagok bizonyos körülmények között teljesen eltűnnek, és az áram áramlik az anyagban veszteség nélkül, energiaveszteség és hő nélkül. A szupravezető jelenség az elektronikai iparágban széles körű kilátásokkal rendelkezik, de a nagyszabású gyakorlati alkalmazással kapcsolatos releváns technológia számos problémával küzd.

A grafén szupravezetőként sok képzelőerő nyílik. A kutatók szerint a grafén után "polírozva" szuperszámítógépek gyártására és így tovább felhasználható.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.