Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Az Ipari és Kereskedelmi Minisztérium a Graphene Innovációs Központ előmozdítása érdekében

A közelmúltban az ipari és informatikai minisztérium, a Fejlesztési és Reform Bizottság, a Tudományos és Technológiai Minisztérium fejlesztésének elősegítése érdekében a grafénipar fejlődésének felgyorsításáról számos véleménnyel szolgálnak a grafénipar növekedésének megőrzésére, a grafén anyagok és az ipari alkalmazások nagyléptékű előállításának felgyorsítása érdekében az Elnökség a Nyersanyagok és Ipari Szervezete szimpóziumot szervezett a grafénipar fejlődéséről Pekingben.

Pekingi Gazdasági és Információs Bizottság, Heilongjiang tartomány Ipari és Információs Technológiai Bizottság, Jiangsu tartomány Gazdasági és Informatikai Bizottság, Ningbo Gazdasági és Informatikai Bizottság, Shenzhen Gazdasági és Informatikai Bizottság, Qingdao Hi-Tech Ipari Fejlesztési Zóna, Wuxi Huishan High-tech üzleti szolgáltató központ, grafén ipar technológiai innováció stratégiai szövetség és a többi egység a résztvevők. Ipari és Információs Ipari Minisztérium nyersanyagok, helyettes felügyelő Lu Guixin, az Ipari Minisztérium és az Informatikai Tervezési Divízió részt vett az ülésen.

A résztvevők véleményt cseréltek a grafén anyagok fejlődéséről ebben a térségben, az egységnyi grafén anyagok fejlesztésével, a nagyüzemi termeléssel és az ipari alkalmazásokkal kapcsolatban, elemezték a grafén ipar fejlődésének főbb problémáit, és mélyrehatóan megvitatták az építkezést és védelme a szellemi tulajdon a grafén ipar, Standard, mentén terminál alkalmazás építeni és javítani az ipari lánc előmozdítása az első tétel a grafén termékek demonstrációja és egyéb forró és nehéz kérdések alapján a tömör 2016-2017 graphene iparosítás, hogy elősegítse a hangsúly, előterjesztette a javasolt intézkedéseket az ipari fejlődés. A szimpózium megvitatta a javasolt grafén-innovációs központ operatív funkcióinak küldetését és pozícionálását is.

A kedvező politikák bevezetésével és a kapcsolódó technológiák előmozdításával a grafén ipar fontos szerepet fog játszani a jövőbeli fejlődésben. Megnyílik a függöny grafén-iparosítása, várható, hogy a grafén vezetõ adalékok, hőleadási anyagok, áttetszõ vezetőfólia és az elsõ területek kerülnek ipari alkalmazásokhoz.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.