Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A grafitpor alkalmazása széleskörű

A következő öt évben a grafénpor árak tovább csökkennek 2020-ban, a grafénpor árak 50 ezer jüan / tonna alá csökkennek, a megfelelő lítium akkumulátor terület grafénpor piac mérete meghaladja az 1,1 milliárdot.

A grafénpor lítiumionos akkumulátornál történő alkalmazása diverzifikálódik, és három fő alkalmazás van, amelyeket pozitív és negatív elektróda vezetőképes adalékként használnak rézfólia vagy alumínium funkcionális bevonatként és elektród anyagként. A katód anyagában vezető szerepet tölt be az elektród anyag elektromos vezetőképességének javítása érdekében, hogy javítsa a nagyítási teljesítményt és a ciklus élettartamát.

grafén por a lítium elemek területén elsősorban katalizátorként egyenértékű vezetőképes agen-grafén porként alkalmazzák. A tömegszázalék szerint a katód anyaga grafén 1% - 2% (főleg 1%), ha a katód anyag lítium-vas-foszfáttal, a grafén mintegy 2% -át, a grafénpor használatát, , A szex, a töltés és a mentesítés gyorsabb.

Lítium akkumulátor elektródák alkalmazásakor a grafén por anód anyaga elsősorban a grafénpor kompozit anyagokból áll. A grafit ma már széles körben használatos a lítium akkumulátor anód anyagában. A grafit kristályos réteges szerkezetű, könnyű lítiumionokat tartalmaz, amelyek beágyazódnak a LiC6 közbenső réteg összetételébe, az anód anyag stabil teljesítménye, de elméleti kapacitása nem elegendő, korlátozva az akkumulátor kapacitását.

A gipsznek van egy egyedülálló, kétdimenziós méhsejtkristály szerkezete, nagy fajlagos felületi és hordozó mobilitással, a lítiumban nagy előnye van, vagyis a lítiumionok a reverzibilis erős visszafordításának folyamatában, csökkentve a kapacitásveszteség ciklusát. az akkumulátor Kulun hatékonysága és cikluskapacitása. a grafénpor tovább előállítható egy szilícium-szén kompozit anód anyagból, a töltés és a kisülési teljesítmény ismét egy lépés fokozására. Az alkalmazási technológia korlátai miatt azonban a grafénpor-lítium-akkumulátor anód anyagának, a grafén por-lítium akkumulátor anód anyagáteresztőképességének jelenlegi stabilitásának hiánya még mindig nagyon alacsony.

Az új energiatermelés gyors növekedése, az energiatároló lítium akkumulátor piac fokozatosan megkezdődött, a lítium elemek fogyasztása folyamatosan növekszik, a lítium akkumulátorok piaci kereslete szintén gyors ütemben növekszik a lítium akkumulátor kapacitásának lendületének ösztönzésére 2020, a lítium akkumulátor éves teljesítménye eléri a 170GWH.

A piaci teljesítmény a lítium akkumulátorok tovább javul, grafén por lítium akkumulátor alkalmazás területén technológia fokozatosan frissíteni, grafén lítium elemek is fokozatosan növekszik. A grafén tartalmának 5% -ára becsülik a 20 000 tonna grafén iránti keresletnek megfelelő 2020-as lítium akkumulátor területet.

Befektetési tanácsadó ipari kutatóközpont, amely 2016-2017 a grafén por alkalmazása a lítium akkumulátor feltárási időszak területén, a teljes piaci penetráció viszonylag alacsony, az iparág növekedési lendülete e fázisa elsősorban az új energiahordozók gyors növekedésének köszönhető lítium kapacitást növelt.

2017 évvel később megváltozhat az új energetikai járműpolitikai környezet, a kormány az új energiatermékek támogatásának visszavonása nagy valószínűségű esemény, így a lítium akkumulátor gyártási kapacitása ingadozni fog, lassú növekedést mutatva. Azonban ez a szakasz a grafén por lítium akkumulátor anód anyag műszaki feltételei érett, grafén a területén a lítium akkumulátor penetráció gyorsan növekszik, a gyors növekedés a piac méretét, a piaci növekedés elsősorban a technológia által vezérelt.

2015 grafikon por árak képest a 2011-es hanyatlás több mint 90%, befektetési tanácsadó ipari kutatóközpont jósolta, hogy a következő öt évben, grafén por árak tovább csökken 2020-ban, grafén por árak csökken 50.000 jüan / tonna, a megfelelő lítium akkumulátor mező grafén por piaci mérete több lesz, mint 1,1 milliárd.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.