Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A kapacitív érintőképernyő előnyei és hátrányai

A kapacitív érintőképernyős átvitel és a tisztaság jobb, mint a négyvezetékes ellenállású képernyő, természetesen nem képes és felületi akusztikus hullám és ötvezetékes ellenállás képernyő képest. A négyrétegű kompozit érintőképernyő kapacitív képernyő-fényvisszaverő komoly és kapacitív technológiája a fényátvitel hullámhosszán nem egységes, a rétegek közötti fény visszaverődése miatt a színpusztítás problémája jelentkezik Kép karakter elmosódása.

Áram: a kapacitív képernyő elviekben az emberi testhez, mint a használt elektród kondenzátor eleme, ha van egy vezető az ITO munkaterületen lévő csatlakozás közelében, amely elegendő mennyiségű kondenzátort csatlakoztat, az áramlás elegendő ahhoz, hogy a kapacitív képernyő Rossz mozog.

Bár a kapacitásérték fordítottan arányos a pólusok közötti távolsággal, arányos a relatív térrel és a médium szigetelési tényezőjével is összefügg. Ezért amikor a tenyér vagy a kézi vezetõ nagyobb területe a kapacitív képernyõhöz közel, mint az érintés, kapacitív képernyõhibát okozhat, nedves idõben ez a helyzet különösen súlyos, a monitor mellett tartva, a tenyér a monitor közelében 7 cm. A monitor közelében lévő testben 15 cm-en belül a kapacitív képernyő hibás működését okozhatja. A kapacitív képernyő másik hátránya, hogy nem reagál kesztyűs kézzel vagy kézi, nem vezetőképes tárgyak viselésére, mivel több szigetelőanyag van hozzá.

Drift: A kapacitív képernyő a legfőbb hátrány: a környezeti hőmérséklet, a páratartalom megváltozása, a környezeti elektromos tér megváltozása miatt a kapacitív képernyő eltorzódik, ami pontatlan. Például a kijelző hőmérséklet-emelkedése a csomagtartó után sodródást okozhat: a felhasználó megérinti a képernyőt, míg a másik keze vagy a test oldala közel áll a monitor sodródásához; A kapacitív érintőképernyő a nagyobb tárgyak mozgása közelében elhalad, a felhasználó megérinti, hogy valaki körülnézzen (a felhasználó testét is beleértve), bár a kapacitív érintőképernyő távolabb van a távolabbi, de sokkal nagyobbak, mint az ujj környékén, A képernyő helyének elhelyezkedése Meghatározás.

Egyéb: Ezen túlmenően elméletileg soknak kell lennie a lineáris kapcsolat valójában nem lineáris, mint például: különböző súlyú vagy különböző szintje ujj nedvesítő teljes árammennyiség különböző, és a teljes áram változások és négy aláram A változás a Nem lineáris kapcsolat, a négyszögű egyedi polárkoordinátarendszerben használt Kapacitív Érintőpanelnek nincs koordinátája az eredetre, a drift után a vezérlő nem képes felismerni és visszaállítani, és miután 4 A / D befejezte a négy értéket Az osztott áramlásnak a Descartes koordinátarendszer érintő pontjára a számítási folyamat X, Y koordináta értékén bonyolult. Mivel nincs eredet, a kapacitív képernyő sodródása kumulatív, és kalibrálás gyakran szükséges a munkahelyen. Kapacitív érintőképernyő A legkülső szilikonos üveg jól védi az üveget a karcolásoktól, de a körmök és a kemény tárgyak ütőereje, kis lyukak kiüti a mezzanine ITO-t, akár sérül a mezzanine ITO, akár a szállítási folyamat sérülése A belső felület Az ITO réteg, kapacitív képernyő nem működik megfelelően.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.