Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Shangdong Hengyu gyártás grafén gumiabroncsok

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Hatodik elem nemrégiben a "Horizon HD" gumiabroncs a közvélemény számára bemutatni a Kínai Népköztársaság GraphChina 2016 rendezvényen

Grafén azt mondta, hogy kopás csökkentése 25 %-kal

Shangdong Hengyu technológia vált a legújabb gumiabroncs gyártója bejelentette, hogy a Nobel-díjas anyag a grafén alapú gumiabroncsok. Más cégek segítségével grafén, gumiabroncsok közé tartozik a kerékpár tyremakerVitorriaés a gyorsan növekvő kínai gyártóSentury gumiabroncs.

Szerint a társaság, Hengyu a grafén (a hatodik elem anyagtechnológia) ellátó, Shangdong Hengyu kifejlesztett "gumiabroncs készítmények" hogy a cégek azt mondják, bemutatja a pozitív hatása a teljesítmény gumiabroncsok grafén.

Hengyu és a hatodik elem jelentést hogy hogy kerültek hozzá "egy nagyon kis mennyiségű" a hatodik elemek SE2430 grafén a gumiabroncs futófelület összetett készítmények. Ennek eredményeként a kopás mértéke állítólag csökkent "több mint 25 %-kal". Ugyanakkor a szakítószilárdság azt mondta, hogy már "több mint megduplázódott".

Hatodik elem a eredő "Horizon HD" gumiabroncs nemrégiben bemutatott a nyilvánosság, a Kínai Népköztársaság GraphChina 2016 rendezvényen.

Szóval hogyan Bezárás a termék sorozatgyártás? Online hírek források szerint közúti vizsgálat befejezéséhez közeledik, és a grafén fokozott értékesítésének van beállítva, hogy kezdődik, ezen az oldalon karácsonyi 2016.

Hatodik elem létrehozza az Európai Hivatal

A hatodik elem anyagtechnológia, amelynek alapja a Changzhou, Kína, a grafén pelyhek, a grafén-oxid és a kapcsolódó anyagok gyártója. Ezeket használják különböző alkalmazások, beleértve: alapozó festékek és korróziógátló bevonatok, műanyag, és akkumulátorok. Azonban jelenleg a hangsúly az "bevonatok, polimerek (műanyagok, kompozitok, rost), gumi és akkumulátorok", és ha azt mondod a gumi ez – természetesen – magában foglalja a gumiabroncsok.

A vállalat nemrégiben kinyitott egy értékesítési iroda, Európában, és kinevezett Bernhard Münzing egy korábbi BASF és Gelita ügyvezető értékesítési igazgatója. Az új Európai Hivatal-a hatodik elem célja az üzleti kapcsolatokat, és persze értékesítés a kulcsfontosságú újítók középső húsvéti Európa és Afrika területén. Valóban az Európai Hivatal úgy tekintenek, mint az első lépés a létrehozása egy nemzetközi értékesítési és forgalmazási hálózat – valamit a vállalat célja, hogy elérni a következő években.

Grafén-Info.com, szerint a hatodik elem (T6E) jelenleg termel a 100 tonna/év a grafén pelyhek és oxid gyár Kínában, Chengzhou. Ez az, hogy nyomon követése, új kísérleti berendezés hozzáadása 110 tonna/év grafén-oxid és a 55 tonna/év grafén illetve a cég Changzhou üzemben. Ez a növény van leírva, mint "világszínvonal és nagymértékben automatizált".

Ezen túlmenően hatodik elem jelentések, hogy működik egy második termelési üzem, amely 250 tonna/év grafit-oxid és 125 tonna/év grafén pehely. Ezen az oldalon már jól jelenleg folyamatban van, a második gépsor, amely összehozza a teljes kapacitás 250 tonna/év grafén-oxid 125 tonna/év a grafén, jön online augusztus 2016-ban.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.