Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Hogyan grafén hozzájárulnak az akkumulátor-technológia fejlesztése?

Késő November 2015-re a kommunikációs berendezések üzleti nagy horderejű megjelent legújabb termékeit. A termék használ grafén akkumulátor anyagként, jelentősen lerövidíti a töltési idő, az akkumulátor töltés kapacitás javítása. Ez a jelentés egy csapásra okozott mindenki figyelmét, és a Közösség figyelmet grafén, egy új magasság.

Mi az a grafén?

A Baidu enciklopédia mi is tudjuk:

1. grafén (grafén) kivonjuk a grafit anyag, a szén atomok csak egy réteg atomic vastagsága a kétdimenziós kristály áll.

2. a grafén az a legvékonyabb, de is a leg--bb erős anyag, szakítási szilárdságát, mint a legjobb acél még magasabb 200-szor. Ugyanakkor van egy nagyon jó rugalmasságot nyújtó elérheti a mérete 20 %-át. A világ legvékonyabb, a legmagasabb erő, anyag.

3. a grafén jelenleg megtalálható a legvékonyabb, a legnagyobb erőssége, a legerősebb hővezető egy nano-anyagok, új típusú grafén az úgynevezett "fekete arany."

Egy szó a grafén az egy nanométer nagyságrendű anyag, nagy szilárdságú, magas szintű rugalmasság és magas vezetőképesség és egyéb tulajdonságokat.

Mint a nanoanyagok grafén azt a benyomást kelti, hogy ez válhat a jelölt, a tér lift anyagok gyártásához. Még a Baidu enciklopédia, az elektromos tulajdonságait az grafén csak egy része annak teljesítményét. Ha ez nem áll a harmadik pont "az úton" beszélve a magas vezetőképessége, akkor csak a kavics és az akkumulátor nehéz megtalálni a kapcsolatot.

Nanoanyagok azonban egy osztály a világ, az emberek nem rendelkeznek, és a józan ész kapunk a makroszkopikus világ nem is reprodukálni a mikroszkópikus világban.

A nano-nagysága grafén teljesítménynövelés az akkumulátor, hogy segítsen, ha elemeznünk kell, az elv az akkumulátor.

Második, elektróda anyagok és az akkumulátor kapacitása közötti kapcsolat

Tudjuk: a mikroszkopikus szempontból, az akkumulátor töltési-kisütési folyamat, valójában egy kation az elektróda "mozaik" és a "ki" a folyamat. Szóval, a több lyukak az elektród anyaga, a folyamat lesz több gyors. A makró szempontjából, teljesítmény és az akkumulátor töltési-kisütési gyorsabb.

A mikroszerkezet grafén egy hálózat, szénatomokból áll. A vékony a határ (csak az atomok egy réteg vastagsága), mert a mozgalom a kation korlátozódik. Ugyanabban az időben, mert a hálózat szerkezete, grafén elektróda anyagból is van elegendő lyukak.

Ebből a szempontból a grafén kétségtelenül egy nagyon jó elektróda anyag.

Szerint a kutatók a Rensselaer Polytechnic Institute, New Yorkban az Egyesült Államok azt mutatja, hogy a grafén felhasználásának akkumulátor prototípus anyag, a töltési-kisütési sebesség meghaladja 10-szer a lítium-ion akkumulátor.

A harmadik, a grafén kutatási állapota

Purdue University (Purdue Egyetem) keresztül egy új, egyszerűbb módja annak, hogy hozzon létre a nano-elektróda anyagok technológia tanul. Az Egyetem a kutatás azt mutatja, hogy a nano-anyagok az akkumulátor használata növeli az akkumulátor kapacitás és a töltési-kisütési sebesség.

Jelenleg Dél-koreai Samsung Electronics is részt vesz a szilícium felület felvenni a grafén bevonatú szilikon alapú anód anyag kutatás. A tanulmány akkor lehet sikeres, ha lítium-ion akkumulátor élettartama megnő több mint 2-szer.

Ez a tanulmány a hosszú élet, a szilícium-alapú anyagok és nagy töltési kapacitás grafén anyagok, összpontosítva a folyamat a grafén a szilícium-alapú anyagok feldolgozása előnyeit foglalja össze.

Samsung kutatók hatékonyan kiterjesztették az anód felületének bevonattal a grafén bevonat a felületen, a szilícium-karbid elektród. Ugyanabban az időben, a katód lítium kobalt-oxid, kombináltan használják úgy, hogy az akkumulátor töltés egységnyi térfogatú-ból energia sűrűség a nagyobb olaj, élettartama növekszik a lítium-ion akkumulátorok busz piaci értékének 1,5 - 1,8-szeresét.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.