Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A Graphene több ezer embert állít elő egyben

Az új energia járművek, az akkumulátor "töltés lassú, nem messze" kritika, nem tudta megnyitni a szívét a fogyasztók kusza igát. Jelenleg az új energiaipari akkumulátoripar az ólom-savas akkumulátorokban és a hagyományos lítium-akkumulátor-fejlesztés szűk keresztmetszete. Július 8-án cégünk új grafikus lítium-ion akkumulátor konferenciát tartott, bemutatva a világ első grafén-lítium-ion akkumulátor termékeit - "King" -ot, várhatóan elérni fogja az első áttörést az új energiatakarékos technológiában.

A Graphene több ezer kedvtelésből állt a legmegfelelőbb vezetőképesség iránti elkötelezettségben

A grafén egy egyrétegű szénatombokból álló hatszögletű méhsejtrács síkbeli kétdimenziós anyaga. Kitűnő hővezető képességgel, mechanikai tulajdonságokkal, nagy elektronmobilitással, nagy fajlagos felülettel és kvantum Hall hatással rendelkezik. A legjobb áramvezető anyag. A grafén lítium-ion akkumulátor, a lítiumionok használata a grafénfelületen és az elektróda a gyorsmozgású mozgások jellemzőinek gyors tömege között új energiatárolót fejlesztett ki. És "király" a használata ezeket a funkciókat, hogy megfeleljen a feltételek 5 ℃, 15 perc alatt elérni a gyors feltöltés és a kisülés, és működhet -30 ~ 80 ℃ környezetben, a ciklus élettartama akár 3500 alkalommal. A terepvizsgálat "King King" díjat 15 perc, a szokásos töltő termékek 1/24.

Grafén Mivel a kormányzat erőteljesen kifejleszti a petroléteres lítium-ion akkumulátort, egyedi veleszületett állapotokkal rendelkezünk. Grafit nyersanyagként az országunkon gazdag, energiával gazdagított grafit előállításához, alacsony áron. Graphene Bár mi és a világ többi része a kiinduló vonal területén van, a víz első emeletének előnyei, valamint a jövőbeli kutatások folyamatos elmélyítése azt hiszi, hogy a grafén gyors töltési korszak Nem messze, és most már várom, hogy ez az "Anyag" hozza, milyen meglepetés.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.