Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Grafén lemez katalizátor

A korlátok-ból grafén

1, a magas költségek, a legmagasabb árat elérte 5000 yuan/gramm, az ipar, a "fekete arany", mondta, ezért a grafén technológia játékosok alapvetően Sámson, IBM, Intel és más fontos okai az óriások.

2, grafén technológia korlátai, növekedési szigorú ellenőrzési feltételeket ír elő.

3, nem tudja elérni a nagy volumenű alkalmazások.

Grafén piac mérete

Szerint Kína grafén ipar Szövetség várható, a jelenlegi globális éves kapacitás a következő öt év tíz évben elérte a 100 tonna grafén eléri a kiloton szintet. 2020-ig a globális piaci méret a grafén is meghaladja a 100 milliárd jüan, amely tették ki az 50-80 %, Kína Kína lesz a globális grafén ipar játszani a vezető és a központi szerepét.

Grafén hype elérési útja

Grafén spekuláció jellemzője a hosszú ciklus, további technikai áttörést több fogalmának könnyen keresett után. Például egyszer a grafén tranzisztorok grafén sótalanító, grafén akkumulátorok, az alapok kedvező volt.

Időről időre mint korai mint 2011, a tőkepiaci lángra a grafén nagy lelkesedéssel. (2 000532) miatt a piacon tartani a grafén holdingtársaság, az állomány több mint 30 %-kal nőtt több mint hat hónap, 2 évvel később, elindult egy új kör a részesedés, a spekuláció, a részvények piaci ezen több őrült, másfél hónap részvényeinek ára közel megduplázódott.

Időszak a koncepció grafén leállt, eltűnt. De 2016-ban, a grafén, majd a hús és a burgonya, a biztosíték Huawei Ren Zhengfei ritka említést az interjú grafén alapítója, mint az ipar nagy testvér megy a befektetési jel azonnal sült.

A tét, a grafén mellett ipar technológiai áttörések és más jó, új anyagok és grafén téma fórumok és találkozók, stb is lendületet ad a lemez, amely törekszik a grafén lemez, a jól bevált.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.