Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Grafén, rendkívüli vékony mágikus és mások

A grafén egyfajta egyrétegű réteges szerkezet, amely szénatomokból áll. Ez a legvékonyabb és legerősebb kétdimenziós anyag, amelyet eddig az emberi lények fedeztek fel az erős keménység, rendkívüli vezetőképesség és kiváló áttetszőség miatt, amelyet "a 21. század anyagának megváltoztatása" -nak neveznek. Azonban az előállítás magas költsége miatt a grafén ipari alkalmazása késik. A lengyel tudósok nemrégiben feltalálták a grafén előkészítési módszert, így a grafén ipari termelése lehetséges.

Mivel az Egyesült Királyság két tudósa 2004-ben sikeresen elkülönítette a grafén mágikus nanoanyagait, az alacsony költségű, jó minőségű és nagyméretű grafénkészítési módszerek a globális ipar és a kutatók célpontjává váltak. Jelenleg a grafén előállításának szokásos módszerei a fizikai sztrippelési módszer és kémiai lerakódási módszer. Az előbbi a laboratóriumban a nagy tisztaságú grafén megszerzésének legfontosabb eszköze. A hátrány az, hogy a grafén kis méretű és drága. Bár a kémiai módszer nagy területet hoz létre a Graphene-nek, de a tisztaság és a minőség alacsony.

Az elmúlt években a grafénre vonatkozó tudományos kutatás gyorsan fejlődik, ipari alkalmazása pedig a nyílra is kiterjed. Úgy tűnik, hogy miután a grafén termelése az érintőképernyőn, az energiatároló elemek, az érzékelők, a félvezetők, az űrkutatás, a katonaság, az orvosbiológiai és más területeken ambiciózus, a következő billió ipargá válik. Hatalmas piaci kilátások, így a világ elindult kavics kutatási és fejlesztési és befektetési boom. A hiányos statisztikák szerint 2012-ben a világon összesen 3520 kutatás volt a grafén szabadalmi bejelentéseken, de a legtöbbjük még mindig nem volt a laboratóriumban. Ezért az új grafén-előkészítő technológia végső soron az emberiség javát szolgálja, végső soron attól függ, hogy képes-e sikeresen ipari termelésre.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.