Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Grafén jött, hogy az oldalon

Grafén, mint a király, az új anyagok, frissítő az emberi értelmet az anyagi világ, ez minden alkalmazás termékek kapcsolatos jövőbeli életünk. "Ez a kínai grafén ipar Szövetség igazgatója, a Kínai Tudományos Akadémia-Intézet tudományok, Shanxi szén kémia, helyettes kutató Dr. Chen Chengmeng grafén értékelését.

Hogyan befolyásolja a grafén az életünket? Vessünk egy pillantást.

Gyors ingyenesen töltés kincs

Minőségi sportfelszerelések

Könnyű fotózás berendezések

Mivel az energiatárolás legfontosabb alkalmazása az grafén, grafén elem alkalmazása nem korlátozódik a elektromos járművek, és tisztában van a díj kincs. Van egy 15 perces gyorstöltés Po, töltési sebesség 20-szer a szokásos díj kincs "King King" díj. Az iparág sokan azt hiszik, hogy a grafén akkumulátor-ban mozgatható telefon ipar jelentős szerepet játszanak a jövőben, van várt-hoz válik a mainstream, mobiltelefon akkumulátor, és valóban létre egy gyors korszak.

Használ a könnyű és erős jellegét meghatározza, a grafén is használják, hogy kiváló minőségű sport berendezések, mint például a tenisz ütő kezeli és tollaslabda ütő perifériás anyagok, golf klubok, sisakok, szánkót, stb, nem csak, hogy fokozza a tartósságot, sporteszközök, a mechanikai szilárdság, a termék is jelentősen csökkenti a súlyát, így könnyebb és nagyobb teljesítményű, sportos berendezés, és fokozza a kényelmet a sportoló.

Ezenkívül a grafén is rendelkeznek egy jó alapanyagot, a fényképező felszerelés. A kamera maga szerkezete, a grafén megerősített módosított műanyag alapanyagként, a shell kamera, a lencse shell a hatékony könnyűsúly tervez. Grafén anyag nem csak kiváló erőt, de is a magas vezetőképessége, így az öntés, a kamera esetében vagy a lencse héj is elektromágneses árnyékolás tulajdonságai. A támogató létesítmények, a grafén módosított polimer anyag készült három lábú konzol, mint a jelenlegi, széles körben használt szénszálas állvány, de is fogyás 20 %-os, ami az emberek megy ki, hogy kényelmesebb.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.