Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A Graphene az Ön oldalára került

A grafén, mint az új anyagok királya, frissíti az emberi világ megértését, a termékek minden alkalmazása a jövő életünkhöz kapcsolódik. "Ez a kínai grafén iparági szövetség igazgatója, a Kínai Tudományos Akadémia, a Shanxi Kémiai Kutatóintézet, kutatóhelyettes Dr. Chen Chengmeng a grafén értékelése.

Hogyan befolyásolja a grafén az életünket? Lássuk.

Ruházat

Okos ruházat

A leggyorsabb futócipő

Tavaly óta a szőlő legeltetése elkezdte elrontani a textiliparban. A Kínai Tudományos Akadémia, Shanxi Intézet a szén kémiai kutatója Li Xiaoming bevezetése, grafén a meleg bársony készül a biomasszából grafén egyenletesen eloszlik a poliészter üres szeletek előállításához kevert fonás, a kiváló teljesítmény, nagyon alkalmas a intelligens kopás termékek gyártása. Például töltőanyagként, párnákban, hálózsákokban, kabátokban, párnákban, párnákban, kendőben és egyéb textíliákban használatos töltőanyagok, vékony, finom érintés, lágy, jó szigetelés, könnyű, antibakteriális antibakteriális, antisztatikus és más kiváló tulajdonságokkal .

Mivel a korai belépés a grafén textil vállalkozások, Jinan Shengquan csoport létrehozni a testhőmérséklet infravörös, javítja a mikrocirkuláció, tartós antibakteriális, hő-megőrzés, anti-ultraibolya, antisztatikus és más multifunkcionális meleg rost, Meleg kasmír, meleg a lyukon belül három új sorozat új anyagok, több mint 100 terminál új termékek.

A hazai technológiai vállalatok a porcelán hővezető képességét, a stabilitást és a szupravezetést, a funkcionális ruhát a szájba vágva, az 5 voltos feszültségű feszültségen és a APP mobiltelefonon a ruházat fűtésére használják. Például a Shenzhen Yiwang technológia grafén intelligens viselet termékek 3 másodperc gyors hő, a felszabadulás a távoli infravörös hullámhosszú a test közelében a távoli infravörös élet fény hullámok, és játszani, hogy megszüntesse a fáradtságot, enyhíti a fájdalmat a fizikoterápia.

Kínai Tudományos Akadémia, Shanxi Szén Kémiai Kutatóintézet Kong Qingjiang rámutatott, hogy ez a tél a szabadtéri műveletek, kültéri ellenőrök, az idősek, különleges típusú munkák, különleges fegyverek, kétségtelenül nagyon jó gondozás és védelem. Hasonlóképpen a téli emberek nem viselnek vastag ruhát. Például a 2017-es CCTV Tavaszi Fesztivál Gála, Harbin ága része a szereplők viselni graphene módosított ruházat, mind meleg, és nem befolyásolja a gyönyörű.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.