Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Grafén lehetővé teszi, hogy a kontaktlencsét, hogy infravörös képek

Úgy hangzik, mint egy kémkedés thriller, és látható infravörös képeket, mindaddig, amíg Ön tesz egy pár kontaktlencse. A kutatók a University of Michigan fordult a szemüveget a valóság, segítségével grafén, körmök méretű képek infravörös érzékelők, nélkül a szükség részére terjedelmes hűtőberendezést kialakulni. A kis méret, könnyű súly, ez is egységbe rendezett-ba kontaktlencse, vagy a mobil telefonok, a katonai, biztonsági, orvosi és más területeken van egy széles körű alkalmazások.

A tanulmányt tettek közzé a Nature Nanotechnology Lapban. Infravörös hullámhossz 760 nm és 1 mm-es,, mint a hosszabb, mint látható, a vörös fény hullámhossza közeli infravörös, közepes infravörös és infravörös három fajta osztva. Mind az IR, és a távoli-infravörös érzékelők van nagyon alacsony hőmérsékleten. Chong (Zhaohui Zhong), egyetemi adjunktus, Villamosmérnöki és a computer science a University of Michigan, és csapata javult az elektromos jeleket a grafén, elintézés megjelöl egy szigetelő réteg között két grafén pehely előállítási folyamat az elektromos áram keresztül.

Amikor a fény eléri a felső grafén, a készülék elektronok szabadul fel, és létrehoz egy pozitív töltésű lyuk. Majd a quantum alagút hatás, elektronok át a középső szigetelő réteg mellett éri el az alsó a grafén réteg. Ezen a ponton a pozitív töltésű lyukak a felső grafén maradó termel elektromos mező, és befolyásolja a jelenlegi alacsonyabb a grafén. A változás a jelenlegi mérésével a ragyogás a fény a felső grafén besugárzott lehet következtetni. Chong azt mondta, az új módszer, először megengedett érzékenységét az IR és a távoli-infravörös érzékelő-hoz egy új magasságot, hogy hasonlít egy hagyományos infravörös érzékelő, egy hűtési eszköz futtatásához szükséges lehet.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.