Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A G + G kapacitív érintőképernyő az előnye, mi

Minden nap használjuk az érintőképernyőt, de sokan nem is tudják, hogyan épül az érintőképernyő. Most általában egy kapacitív érintőképernyőt használunk, és ez az érintőképernyő általában edzett üvegből, érzékelő üvegből, PC-anyagokból, műanyagokból és más komponensekből készül. Főleg G + G, G + F + F, P + G és más típusokra oszlik.

1.G + G kapacitív érintőképernyő. A G + G kapacitív érintőképernyője felületkristályos üvegből és üvegből készült GLASS anyagú előkészítő szita, szerkezeti érzékelő üvegje + edzett üvegburkolat két részből áll, fő jellemzője a kopásállóság, a korrózióállóság, a nagy fényáteresztés, a vezérlés Feel sima, magas megbízhatóság.

2.G + F + F kapacitív érintőképernyő. G + F + F kapacitív érintőképernyő felület az üveg + film FILM anyagból készült érintőképernyő készült a fő szerkezet edzett üveg + film FILM anyag két részből áll, a fő jellemző az ár engedményeket, a képernyő vékony , alkalmas alacsony fogyasztású csoportok számára.

3.P + G kapacitív érintőképernyő. A P + G kapacitív érintőképernyő az üveg + PC anyag érintőképernyőjének felülete, a fő szerkezet az érzékelő üveg + PET + pc anyag üvegpadló összetétele, az alacsony költségű, egyszerű folyamat fő jellemzői.

A G + G felületi üvegezés + üveg Üvegszálas anyagból készült, a szerkezeti érzékelő üveg + edzett üvegburkolat két részből áll, fő jellemzője a kemény kopás, korrózióállóság, nagy fényáteresztés, sima vezérlés, nagy megbízhatóság. És a G + G jó tartósságával és zökkenőmentes működésével a híres, egy kapacitív érintőképernyő egy jobb, és a használt mobiltelefon tabletta, intelligens otthon, ipari vezérlés, autós GPS és egyéb berendezések, valamint a G + G kondenzátor Típus érintés képernyő érintőképernyő / kijelző / edzett üveg teljesen illik az utat, hogy jobb látásérzéket, tíz érintés funkció is nagyon népszerű.

G + G kapacitív érintőképernyő, milyen csatornák?

Összpontosítok a vállalat érintőképernyős K + F-re és értékesítéseire, az érintőképernyős egyedi módon történő értékesítésre. A fő értékesítések: G + G kapacitív érintőképernyő, G + F + F kapacitív érintőképernyő, P + G kapacitív érintőképernyő, és így tovább. A felhasználók lehetnek mobiltelefonok, táblagépek, notebookok, intelligens otthonok, ipari, autóipari GPS és egyéb berendezések.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.