Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Kapacitív érintőképernyő, a megfelelő választás?

Most az internet gyors fejlődése, a technológia egyre fejlettebb, és érintse meg a képernyőn is kövesse a tendencia az idő ugrott a trón tiszteletére. Jelenleg számos nagy és kis képernyőn, mobiltelefon-kijelzőn, a navigációs rendszerben bevásárlóközpontoknál, a képernyő üzletében működő banknál, valamint a nagy és kis mobiltelefon-gyár és bevásárlóközpontok működésében élünk szórakoztató létesítmények és így tovább, beszélni az élet találkozunk a képernyőn abban az évben félek, hogy nem tudja befejezni, és az érintőképernyő, mint a teljes király a képernyőn, a különböző elektronikus berendezések keményen, hogyan válasszuk?

A kapacitív érintőképernyő előnyei:

(1) A kapacitív érintőképernyő csak érintésre van szükség, anélkül, hogy jelnyomást kellene generálni.

(2) Kapacitív érintőpanel a gyártás során csak egyszer, vagy nincs szükség korrekcióra, és az ellenállóképesség rendszeres korrekciót igényel.

(3) A kapacitív érintőképernyő élettartama hosszabb lesz, mert a kapacitív érintőképernyő elemei minden mozgás nélkül. Az ellenállásos érintőképernyőn a felső ITO filmnek elég vékonynak kell lennie ahhoz, hogy rugalmas legyen ahhoz, hogy az alapul szolgáló ITO filmhez hajlik.

(4) A kapacitástechnika jobb a rezgéstechnikában a könnyű veszteség és a rendszer energiafogyasztása szempontjából.

(5) kapacitív technológia kopásállóság, hosszú élettartam, a felhasználó az alacsony karbantartási költségeket használja, így a gyártó általános működési költségei tovább csökkenthetők

A kapacitív érintőképernyőt számos eszközön alkalmazták, egypontos sáv / analóg egér elhelyezése kettős kattintás alapfunkciója, a több ujjal működő gesztus működésének felismerése és az aktuális piaci forró pontok alkalmazása. A hordozható alkalmazásokban a felhasználó csak egy kézben tudja használni a készüléket, és csak a másik kezét használja, ezért különösen fontos a gesztusok azonosítása, mint például a megragadás, a fordítás, a nyújtás, a tömörítés, a forgatás és a több ujj átfordítása


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.