Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Kapacitív érintőképernyős képernyő piaci trendek

Most a kapacitív érintőképernyő a piacon két alapvető érintőkategóriára bontható. "Kapacitív érintőképernyő" és "a kijelző felület közvetlen érintése".

A noteszgép érintőpadja a "fuzzy touch" az érzékelői elsődleges képviselője többnyire dupla vetítő kondenzátor, a Synaptics, az Alpok és az ELAN forgatta a piacot.

Ezzel szemben a "közvetlen érintés a kijelző felületén" technológia és a piac sokkal összetettebb, mint ismeretes, hogy hat alapvető érintőképernyős technológia, körülbelül 20 féle érintőképernyő; a touch modult gyártók is globálisak Több mint 150.

2011 - 2018 Kapacitív Touch Panel piaci helyzet diagram azt mutatja, hogy 2007-ben a touchpad száma 3.08 millió, a jövedelem 1,3 milliárd dollár ...

Az érintőképernyő technológia fejlődési trendje

2008 - 2017 Kapacitív érintőképernyős piaci technológiai alkalmazás diagram azt mutatja, hogy a vetítés kapacitív érintőképernyős képernyő a mainstream a Kapacitív Touch Panel piaci technológia.

Az iPhone, az iPad és más termékek a vetítő kondenzátor (P-Cap) technológiát alkalmazó érintőképernyős technikával népszerűsítik a kapacitív érintőképernyős technológiát. A felhasználók több milliárd felhasználójának szívébe kerültek: a többpontos szinkronizálás érintése Vezérlés, nagyon könnyű érintés, sima szegély nélküli kialakítás, kiváló optikai teljesítmény és a legnagyobb figyelem a tökéletes felhasználói élményért.

A projektív kapacitástechnológia előnyei és korlátai

Korlátlan multi-touch, nagyon könnyű érintés (nulla nyomás) támogatása, a "szegély nélküli" ipari tervezés, a nagy optikai képernyőminőség (törésmutató megfelel az ITO) támogatásához, rendkívül tartós (a érintésvezérlő nagyon jó a védelemtől) az aprítás vagy a szennyeződések hatása, ez a nyilvánvaló technikai előnyök, így szinte minden fogyasztói eszköz, beleértve a mobiltelefont, tablet PC-t és szuperkirályokat, használják vagy fogják ezt használni.

Kapacitív érintőpanel Mondanom sem kell, a piaci tendencia, a vetítés kapacitív érintőképernyős technológia vált érintő ipar "uralkodó".

Kapacitív érintőképernyős panel A fogyasztói berendezések mellett a vertikális piacon való alkalmazása erőteljes fejlődési trend, különösen az orvosi piacon, a játékpiacon, az információs lekérdezés piacán. A piaci igény MTBF (átlagos meghibásodási intervallum), multi-touch és érintse meg a játékpiac igényeit a multi-touch eszköz, nulla határon tervezési követelmények; Kapacitív érintőképernyős információs lekérdezés piaci berendezések MTBF (átlagos hiba Intervallum idő) a kereslet ezeknek a piacoknak át kell kapcsolni az érintőképernyős készülék vetítési technológia.

Kapacitív érintőképernyő A technikai szint jelenlegi piaci átlagánál a vetítő kondenzátor csak ezeken a piacokon korlátozza: ha a képernyő mérete nagyobb, mint a Tablet PC, akkor a berendezések költsége robbanásszerű növekedést mutat, a nagy vezérlő és a A teljesítmény még instabil teljesítmény.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.