Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

Kapacitív érintőképernyő is sok ember számára Üdvözöljük!

Amint azt korábban említettük, az alacsony árakkal rendelkező, ellenállóképességű kijelző jó kedvező tulajdonságokkal rendelkezik. Függetlenül attól, hogy négyvezetékes vagy ötvezetékes ellenállóképességű, teljesen elszigetelt munkakörnyezetet nyújtanak, amely tökéletesen alkalmazkodik a különféle kemény környezetekhez. De az ellenállóképernyő nem hátrányos, a rezisztív érintőképernyő a műveletből nem kapacitív kényelem, sokszor az ellenállóképes érintőképernyő is fel van szerelve egy dedikált érintőceruza használatához, és néha néha kell leírni az ujjakat a művelet befejezéséhez . De ez a hiányosság egyes felhasználók igényeihez is elengedhetetlen, egyes felhasználóknak csak egy ellenállás-tollat ​​kell használniuk a működéshez, és többet használnak a tartalom megjelenítéséhez, nem pedig a csúszó műveletekhez, így az ellenállóképes érintőképernyőre is sok emberek Üdvözöljük.

A kapacitív érintőképernyő nagyfelbontású felbontásával és nagy áteresztőképességével, könnyű kezelhetőségével és sima funkcióival a legtöbb ember dicséretét és követését is megkapta. Napjainkban a kapacitív érintőképernyő az egyik leggyakrabban használt érintőképernyő, a leggyakoribb számos nyilvános helyen a kapacitív érintőképernyő, ott van, hogy nagyon jól ismerjük a mobiltelefon tabletta fények hordozható berendezések a felhasználó Capacitive Touch Panel.

Kapacitív Touch Panel elve a test, mint a kondenzátor kattintás használatát, az emberi test és a képernyő érintkezés a megfelelő kattintás esemény, mint az ellenállás képernyőn keresztül a nyomás, hogy megérintse az utat, a kapacitív képernyő működését a legtöbb Fast , összhangban a felhasználó szokásaival. A kapacitív érintőképernyő az emberi testet használja a kondenzátor elektródjaként. Ha a vezető és az ITO munkaterület között elég nagy kapacitás van a közbenső réteggel, a folyó áramlás a kapacitív érintőképernyő meghibásodását okozza. Kesztyűk vagy kézi szigetelő tárgyak nem reagálnak, amikor megérintik, mert a média szigetelésének növekedése.

Az infravörös érintőképernyőt úgy határozza meg, hogy az infravörös érzékelőt be- és kikapcsolja az érintőképernyő meghatározásához, és az átlátszó terelőlemezen használt érintőképernyőnek semmi köze (egyesek nem használnak terhelést). Ezért jó fényáteresztő terhelés alkalmazása és tükröződésgátló kezelés esetén jó vizuális hatás érhető el. Az infravörös emissziós cső térfogatának korlátozása nélkül azonban nem lehet elindítani a nagy sűrűségű infravörös sugárzást, így az érintőképernyő felbontása nem magas.

A felületi akusztikus hullám technológia nagyon stabil, és a felszíni akusztikus hullám érintőképernyős vezérlője az idő tengelyen lévő csillapítási idő mérésével kiszámítja az érintési pozíció helyét, így a pontossága nagyon magas. A felületi akusztikus hullám érintőképernyő egy harmadik tengellyel (z-tengellyel), vagyis a nyomástengellyel - a vett jelcsillapítás csillapításának kiszámításával lehet a felhasználó méretének megérintése a képernyő méretével, akár 25 szint is osztható . Minél nagyobb a teljesítmény, a vett jel hullámforma csillapítása szélesebb és mélyebb, az érintőképernyőn csak a felületi akusztikus hullám érintőképernyője érzékeli az érintéses teljesítményt.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.