Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A grafén fűtés elve

A grafén por egységesen diszpergálva szerves oldószerben ultrahanggal és keverés közben 0,05 mg / ml és 0,5 mg / ml koncentrációjú grafitoldat elérése céljából, és a grafén egyenletesen bevonva a szerves szűrőn vagy a vízrendszerbe szívószűréssel. Majd a grafénfilm és a membrán elválasztását mechanikus peeling, merítéssel vagy szerves oldószer feloldásával grafen film előállításához, egy elektród hozzáadásával a grafén fóliához, és feszültség hozzáadásával hőt generálva. A grafén egyedülálló kétdimenziós nanostruktúrái, a nagy méretarány és a nagy fajlagos felületi terület miatt a fent említett előkészítési folyamat lehetővé teszi egy egyenletes vezetőképes hálózat kialakulását a grafén lapok (1 ~ 10V) között, ami magasabb hőmennyiséget eredményezhet .

Hol használható a grafén?

El tudja viselni a fizikai terápiás eszközöket, könnyen elhelyezni a meleg takarót, díszes freskókat ... ... a graene termékek magas "magas" fogalmába eső embereket gyorsan a mindennapi életbe. 20 órakor, a West Taihu Tudományos és Technológiai Ipari Park a Wujin Xintiandi Plaza, "grafén termék-élmény nap" tevékenységek, a park több mint 10 grafizált vállalkozások hozott több mint 30 fajta polgári termékek.

A grafénfestésről, a grafén okos karkötőről szóló újságról számoltak be, sok olvasó erős érdeklődést fejezett ki. A tegnapi tapasztalatok, az emberekkel teli jelenet.

Riporterek a helyszínen látni, grafén intelligens fizikoterápiás derék, grafén okos ruhák és térdvédő, szigetelő csésze, beltéri fűtés festmény, új párna és egyéb napi szükségletek, újra a "meleg termékek". Közülük a grafén fűtés festménye 3 másodperc lehet fűteni, 10 másodperc van egy tiszta hőség, 10 négyzetméter beltéri tél csak egy darab grafén fűtés festmény, és több mint a fele a villamos energia mentette a légkondicionáló. Yi Si Új Anyagok Technology Co., Ltd. hivatalos mondta, grafén festés egyedi módon, a fogyasztói igények szerint készült tájkép festés, esküvő vagy óriásplakátok, mindegyik méretének megfelelően 800-2000 jüan.

A grafén otthoni párna, az autópárna, a beltéri melegtakaró stb. Helyszíni kijelzője a lítium akkumulátort használják a fűtéshez, usb interfész tölthető, biztonságos és jó, könnyen mosható, ülő testrészek számára zsibbadt, téli beltéri Fűtés, Hosszú távú vezetés és más emberek tervezése és fejlesztése. Beágyazva a nyersanyagok hőtermébe, a kétdimenziós szénből, a graféngyártó vállalkozások hatodik eleméből.

A grafén a legkönnyebb és legvékonyabb, az anyag legjobb vezetőképessége és hővezető képessége, a haj mindössze százezrededik vastagsága, az erő 200-szorosára növeli az acélt, a fűtést és a fűtést a nyilvánvaló előnyök terén. Város 2011-ben hozta létre az első hazai kutatási platform grafén - Jiangnan graphenen Intézet, a jelenlegi gyűjtése grafén anyagok és downstream alkalmazása 69 vállalkozás, a kezdeti kialakulását egy teljes ipari lánc. A grafén érintőképernyő, kábelek, szuperkondenzátorok, kopástechnikai eszközök és más downstream alkalmazások vezetik a vezető szintet. A következő lépés, a város lesz kiválasztása grachene 2-3 ipari irány, a lehető leghamarabb a downstream high-end alkalmazások, nagyszabású piacon, hogy új áttörést.

Ugyanezen a napon, Xinhua hírügynökség Kína gazdasági Információs Ügynökség gyakran kiadott "Graphene Innovációs és vállalkozói szellem útmutató (2016)" hangsúlyozta, hogy az ipari lánc együttműködésen alapuló innováció, hogy a fejlesztés a grafén anyagok és a későbbi alkalmazások integráltabb alkalmazások.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.