Service Hotline
0519-81230981
Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Termék kategória

A digitális eszközök legfontosabb öt okát a Graphene Material változtatja meg

Sokszor a technológiai forradalom olyan anyagokból származik, mint pl. Műanyag találmányok, amelyek megváltoztatják az emberek életét minden szempontból. Jelenleg a grafén, mint új anyag, nagy figyelmet kapott. Valójában a grafén egyfajta szén, amely rendkívül nagy szilárdságú, könnyű és kiterjeszthető tulajdonságokkal bír, képes megváltoztatni a digitális termékek megjelenését, érezni és még az űrlapot is használni. Az alábbiakban többet megtudunk a grafén anyagról a végén valami rendkívüli.

1. Nehezebb, mint az acél

Annak ellenére, hogy az LG G Flex képes kisebb karcolásokat kijavítani, nem változtatta meg a mobiltelefon gyengeségét. Azonban, ha a digitális termékek, például a mobiltelefonok a jövőben használhatják a grafént, mint héj, akkor sziklaszilárd lesz. Az American Chemical Society jelentése szerint a grafén keménysége 200-szorosa az acélnak, nyilvánvalóan nagyon erős tartóssága van.

2. Alakítható, mint a gumi

A Columbia Egyetemen kutatók azt mondják, hogy a grafén bizonyos mértéktartósággal rendelkezik, és 20% -kal nyújthat. Más szavakkal, a grafén valójában rugalmas anyag, hasonló a gumihoz. A Samsung grafikus tranzisztorokon dolgozik, hogy rugalmas képernyőket készítsen. Ezenkívül a grafénnek van egy bizonyos vízállósága, amelyet várhatóan egy új generációs vízálló berendezésben használnak.

3. Könnyű jellemzők

A Graphene kitűnő hajlékonysága lehetővé teszi, hogy elég vékony legyen ahhoz, hogy bizonyos fokú átláthatóságra nyúljon. Ez azt jelenti, hogy ha a kézibeszélő gyártója használhatja ezt az anyagot, akkor nemcsak hogy tartósabbá, vízállóbbá teheti a kézibeszélőt, de még kellemetlenebb is lehet.

4. Hihetetlenül az akkumulátor élettartama

Megemlítettük a grafént az akkumulátortechnológia fejlesztési cikkében, és nagy valószínűséggel a lítiumelemeket a jövőben az akkumulátormag új generációjává válik. Az Egyesült Államok északnyugati egyetemének kutatói sikeresen kifejlesztették a grafén és a szilícium-meghajtású elemeket, amelyek akár egy hétig tartó kitartást is igénybe vehetnek egy 15 perces töltésig. Nyilvánvaló, hogy ha a jövő mobiltelefon használhat grafén akkumulátorokat, akkor egy hete a díj már nem lesz álom.

5. Összekapcsolódik az emberi szervezetekkel

Aravin Vijayaraghavan, a Manchester Egyetem Ph.D. kutatója megállapította, hogy a grafén a biológiai összekapcsolódás jellemzőivel bír, ami nagyon pozitív hatással van az egészséges tesztelésre alkalmas hordozható eszközökre. A grafén mint érzékelő használata képes lesz megfigyelni és beolvasni az emberi idegrendszert, és elképzelhető, hogy a jövőben "mentális egészség" monitoring eszközök és alkalmazások fognak lenni.

Jövőbeli kilátások

Miután annyit mondott, sok barátot fognak gondolni, hogy a grafén drága, nem igazán az egyik legolcsóbb alapanyag, de új technológiára van szüksége ahhoz, hogy "katalizálja" azt. Jelenleg a Samsung azt állítja, hogy félvezető elemként elsajátította a grafén használatát, míg az IBM, a SanDisk, a Nokia és sok más technológiai vállalat a grafénre (és néhány neves egyetemre) összpontosít, és úgy vélik, hamarosan látni fogjuk a tényleges terméket ki.


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.