Service Hotline
0519-81230981
Ismeretek
Haza > Ismeretek > Tartalom

Termék kategória

Mi az a grafén kijelző, és miért tart a rugalmas intelligens készülékek, a jövőben

Tegnap egy kínai gyártó, akinek a neve menekül nekünk fordult egy pár fejük mutatja, a munka- és teljesen rugalmas Android okostelefon amely felhasználja a grafén képernyő.A találmány alakú, mint egy karkötő, és nincs probléma maga körül körbefuttatott egy hölgy kezét, például. A pillantás jellemző emlékeztetett minket, hogy vezető smartphone döntéshozók már rugalmas bemutatás-ban tömeg termelés, de még mindig úgy döntenek, hogy beépítik azokat eszközök, amelyek teljesen lapos, és nem hajlítható. Ez is felkeltette a darab a technológia, hogy a grafén bemutatás előtt soha nem látott használatban.

Mi az a grafén?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future

A grafén az a réteg, a tiszta szén. Csak egy atom vastag, grafén a thinnest, legkönnyebb, legerősebb és leginkább átlátható, és a hő- és villamosenergia-vezetőképes anyag ismert, hogy a tudósok. A végső szuper-anyag, amely a hagyományos fém- és műanyag, vegyes alakját a jövőben a szó szoros értelmében, mindent! Mint szén-dioxid-a kémiai alapja, minden ismert élet a földön, és megállapította, a bőség, grafén elképzelt által futurologists, mint egy elméletileg korlátlan számú alkalmazások ökológiai és fenntartható megoldás.

Grafén kutatás már különösen eredményes, az elektronika és a biotechnológia területén, bár van mindig balról előtt az elem egy biztonságos és költséghatékony módon állítható elő. Fejlesztés az ebben az irányban, folyamatosan halad előre, hiszen 2012-ben, amikor egy fontos tudományos felfedezés javasolt egy kevésbé mérgező módszer kiváló minőségű grafén megszerzéséhez, ez nem meglepő, hogy a gyártók és más technológiai vállalatok megjelenítéséhez erősen érdeklődik az anyag.
Tegnap jelöli meg az első alkalommal láttunk egy rugalmas smartphone pózolásra, olyan módon, ami nem csak a képernyő, de az egész készülék teljesen hajlítható grafén. Egyértelműen a jövőben hajlékony intelligens készülékek, kopott, vagy okos tervezők kísérletezett magában foglalja a grafén, amellett, hogy a már jól ismert műanyag OLED technológia, Samsung, LG, és az Apple az okostelefonok és a smartwatches használt alkalmazás. Tehát itt van egy informatív pillantást, milyen a grafén kijelző most, valamint a kérdéses közeli jövőben.

Mi barátait megjeleníteni a grafén?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future
Az első rugalmas grafén bemutatás (a képen) használhatóbbak szeptember 2014-ben két együttműködő intézmény-a Cambridge-i Egyetem grafén Center és az Egyesült Királyságban cég műanyag logika. Ez volt egy fekete-fehér képernyő, hasonló az e-olvasók. A találmány tűnhet korlátozott, de fontos lépés az hordható és rugalmas intelligens eszközök a jövő felé.

Ez a különleges kijelző, és esetleg mások, azt követő – mint egy, a kínai okostelefon láttuk tegnap – aktív mátrix elektroforetikus elvén működik. Használja az elektromos mező a kimeneti kép keresztül újra intézi lebegő részecskék a megoldást. A réteg emulzió-feldolgozott grafén elektróda helyeztek rá egy rugalmas műanyag panel és elektromos áramkörök gravírozott. Nincs lényeges kívánalom használatának, üveglapok, ami azt jelenti, grafén jeleníti meg nem kell alávetni az a fajta hatás kárért üveggel borított képernyők.

Továbbá, ez a fajta kijelző kell termelni, mint a rugalmas OLED képernyők, könnyebb, mert a hátlap-a elektromos réteg, amely ellátja árammal a átrendez kijelző részecskék – előállítható, alacsony hőmérsékletű eljárással (a alatt 100 ° C/212 ° F), amely minimálisra csökkenti a hozam-kockázat, és lehetõvé teszi a kevésbé erőforrás-igényes. Azonban smartphone grafén kijelzők használata valószínűleg elemek-ból LCD és OLED technológia-hoz beszerez az a fajta színek és frissítési frekvenciák szükséges megfelelő felhasználó tapasztalat. Ez elkerülhetetlenül bonyolítaná a termelés kissé.

Öt hónappal később, a kutatók a University of Manchester és a Sheffieldi Egyetem bevezetett egy félig átlátszó, grafén alapú LED kijelző, amely az alapja a rugalmas grafén megjeleníti, hogy a jövőben a mobil eszközök a végén. Hogy csak a 10-40 atomok vastag, fényt bocsát keresztül anélkül, hogy a háttérvilágítás teljes felületét.

Mikor jönnek a grafén képernyők okostelefonok?

Nem tudjuk! Egyelőre, a grafén az túl drága lenne a nagyüzemi termelés érint-képernyő jelenik meg. És különben is, van sok munkát kell végezni, mielőtt a grafén képernyő tud versenyezni egy finom LCD vagy OLED képernyő a kép minőségét. Ezért a bevezetés a smartphone jeleníti meg több valószínű-hoz elkezd a szinten érint-képernyő vezérlők.
Késő 2014-ben, a kutatók a University of Surrey, és a Trinity College, Dublin kifejlesztett egy "egyszerű, skálázható és olcsó módszer létrehozására hibrid elektródák grafén (az átlátható és vezetőképes tulajdonságait) és ezüst nanowires kombinálásával. A accomplishent található nanovezetékek előállításához egy érint-képernyő réteg több mint 50-szer mennyiségének csökkentéséhez így leegyszerűsít a termelési folyamat. A főzet felválthatná az indium cink-oxid réteg technológia amit van jelenleg-ban használ, bár mi még látni, hogy a fogyasztói eszközök jelennek meg.Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.