Service Hotline
0519-81230981
Ismeretek
Haza > Ismeretek > Tartalom

Termék kategória

Grafén oxid alapú hab a tiszta piszkos víz

A kutatók a Washington Egyetem volna kezelt-hoz grafén oxid lapok segítségével hozzon létre egy biofoam, hogy lehet átalakítani a piszkos vizet ivó water. A remény az, hogy az ország ott, ahol sok a napfény, ez lesz lehetséges, hogy piszkos víz, párologtassuk segítségével ezt az anyagot, és édesvízi gyűjtsük össze.

Ez az új módszer ötvözi a baktériumok előállított cellulóz és a grafén oxid formában egy bi-rakott biofoam. A termelési folyamat azt mondta, hogy rendkívül egyszerű, és a baktériumok által termelt nanoméretű cellulóz rost hálózat kiváló képes mozogni a víz nagy részét a párolgási felület miközben minimálisra csökkenti a hő jön le. Anyaga elnyeli a fényt a grafén oxid töltött nanocellulose: a tetején, és tiszta nanocellulose, az alján egy bi-rakott szerkezet. Felfüggesztése, ez a víz, a víz, valójában képes, hogy elérje a felső felülete, hol történik a párolgás. Fény sugárzik a tetejére, és azt konvertálja át a hő miatt a grafén oxid; A hőleadás a tömeges víz alatt a lehető legkisebb legyen, a tiszta nanocellulose réteg. Ily módon hő nem hiábavaló, de csak a felső réteget, ahol valóban történik a párolgás.

A cellulóz, az alján a bi-rakott biofoam viselkedik, mint egy szivacs, rajz vizet, hogy a grafén-oxid, ahol a gyors párolgás lép fel. Az eredményül kapott friss vízzel könnyen össze lehet gyűjteni a lap tetejétől.

A folyamat a bi-rakott biofoam ténylegesen képződik is újszerű. Szerint a csapat ez szerkezet hasonlóan, hogy hogyan az osztriga teszi a gyöngy - a baktériumok formák rétegek nanocellulose szálak, amelyben a grafén oxid pehely kap beágyazott.

Miközben tenyésztést, a cellulóz a baktériumok, a kutatók a grafén oxid pehely feltüntettük az adathordozón. Egy bizonyos ponton a folyamat mentén a közeg van távoli-val a grafén-oxid és a friss közeg kerül bevezetésre. A következő réteg a hab állítja elő. A illesztő állítólag nagyon erős és mechanikusan. Az új biofoam is rendkívül könnyű és olcsó, hogy, hogy ez egy életképes eszköz, a víztisztítást és a sótalanítást.

A csapat hozzá, hogy a szintézis folyamat lehetővé teszi más nanoszerkezetű anyagok a hab, hogy növeli a baktériumok és egyéb szennyező anyagok pusztításának mértéke, és, hogy biztonságos, hogy inni.


Forrás:


Vizsgálat
Send
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: 8, 9 nyugat Tai Lake Avenue, növényi Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kína.
Telefon: 0519-81230981
Fax: 0519-81230998
E-mailben: sales@thesixthelement.com.cn
A hatodik elem (Changzhou) anyagok Technology Co., Ltd.